چرا باید ویژگی موقعیت مکانی تلگرام خاموش شود؟

عصر شبکه های اجتماعی بیش از هر زمان دیگری ما را به هم مرتبط کرده است. به نوعی، این چیز خوبی است و برقراری ارتباط در فواصل طولانی و همچنین ملاقات با افراد جدیدی را که در غیر این صورت ملاقات نمی‌کردید، آسان‌تر می‌کند. برخی از سرویس‌های شبکه‌های اجتماعی در اشتیاق خود برای برقراری ارتباط با همه افراد در جهان زیاده‌روی می‌کنند و در نهایت بیش از آنچه ما می‌خواهیم فاش می‌شوند.

بیشتر بخوانید:

یکی از سرویس هایی که از خط خود عبور کرد تلگرام است. تلگرام در ابتدا به عنوان یک برنامه پیام رسانی ساده در نظر گرفته شده بود، اما دارای ویژگی های اضافی با هدف ارتقای اتصال است. یکی از این ویژگی ها People Nearby است که بر اساس موقعیت مکانی کاربر است. اگرچه این ویژگی تا حدودی بی ضرر به نظر می رسد، اما به طور بالقوه می تواند برای حریم خصوصی شما مشکل ایجاد کند. پس باید مراقب باشید و این قابلیت را در اسرع وقت غیرفعال کنید تا امنیت خود را حفظ کنید.

ویژگی «افراد نزدیک» چیست و چرا ممکن است آن را نخواهید

به طور خلاصه، ویژگی People Nearby در تلگرام به شما این امکان را می دهد که سایر کاربران فعال تلگرام را در شعاع خاصی از موقعیت مکانی فعلی خود مشاهده کنید، به خصوص کسانی که محتوای مشابه شما یا در چت های گروهی محلی را مشاهده کرده اند.

هدف از این ویژگی این است که به کاربران اجازه دهد به سرعت افراد نزدیک با علایق مشابه را پیدا کنند و آنها را به دوستان فوری تبدیل کنند.

اما دو مشکل وجود دارد: اول اینکه پخش آنلاین بودن شما برای غریبه‌های اطراف می‌تواند شما را در معرض غریبه‌ها و کلاهبرداران قرار دهد.

دوم، و نگران‌کننده‌تر، این ویژگی می‌تواند برای مشخص کردن مکان دقیق شما استفاده شود، که می‌تواند برای افرادی که با قلدرها یا سایر سوء استفاده‌کنندگان سروکار دارند بسیار خطرناک باشد. حتی اگر هیچ آزار و اذیتی وجود نداشته باشد، عاقلانه نیست که اجازه دهید غریبه ها مکان شما را ببینند.

نحوه غیرفعال کردن ویژگی People Nearby

برای محافظت از خود در برابر غریبه ها، وقت آن رسیده است که ویژگی «افراد نزدیک» را در تلگرام غیرفعال کنید. خوشبختانه، این کار به سادگی کشیدن چند سوئیچ در برنامه است. برای این منظور باید:

1- اپلیکیشن تلگرام را باز کنید.

2- لیست مخاطبین را باز کنید.

3- روی گزینه Find people nearby ضربه بزنید.

4- در بالای لیست “People nearby” روی گزینه قرمز “Stop showing me” ضربه بزنید.

هنگامی که People Nearby غیرفعال است، نمی توانید ببینید که آیا سایر کاربران تلگرام در نزدیکی شما هستند یا خیر و سایر کاربران نمی توانند شما را ببینند. این باید برای پنهان کردن موقعیت مکانی شما کافی باشد، اما اگر همچنان نگران هستید، می توانید مجوزهای ردیابی موقعیت مکانی برنامه را در تنظیمات دستگاه تلفن همراه خود به طور کامل لغو کنید.

در دستگاه های iOS:

1- اپلیکیشن Settings را باز کنید.

2- روی گزینه Privacy & Security ضربه بزنید.

3- روی «خدمات موقعیت مکانی» ضربه بزنید.

4- روی تلگرام ضربه بزنید.

5- در قسمت “Allow location access” روی “Never” ضربه بزنید.

در دستگاه های اندرویدی:

1- اپلیکیشن Settings را باز کنید.

2- روی Applications ضربه بزنید.

3- روی تلگرام ضربه بزنید.

4- روی “Permissions” ضربه بزنید.

5- بر روی “Location” ضربه بزنید.

6- روی گزینه “Don’t allow” ضربه بزنید.

به گفته وب سایت SlashGear، اگر مجوزهای مکان اپ را لغو کنید، نمی توانید از هیچ یک از ویژگی های مبتنی بر مکان تلگرام استفاده کنید. اگر می‌خواهید دوباره آنها را روشن کنید، می‌توانید این کار را از منوی تنظیمات یا هنگام استفاده از یک سرویس مبتنی بر مکان انجام دهید و دوباره مجوز دهید.

5858

نوشته‌های مشابه