عرشه زمین چیست؟ + دانلود 10 نمونه قالب
هر کس عرشه پیچ باید اطلاعات لازم را به صورت خلاصه به سرمایه گذار منتقل کند که در زیر موضوعاتی که باید مشخص کنید آورده شده است. عرشه پیچ ما باید به شما یاد بدهیم که چگونه آن را بیاورید. بنابراین، این عناصر را با دقت در ارائه خود بگنجانید و نظر سرمایه گذار را به سمت خود جلب کنید.
معرفی تیم:
مهارت ها و تجربیات اعضای تیم را در نظر بگیرید و نشان دهید که آنها بهترین افراد برای اجرای پروژه هستند.
نام ها و موقعیت های اعضای تیم: معرفی کنید که تیم شما از چه اعضایی تشکیل شده است و هر کدام در چه موقعیتی کار می کنند.
تجربه و تخصص: توضیح دهید که اعضای تیم شما چه تجربه و تخصص در صنعت شما دارند. این تجربه شامل تحصیلات، تجربه کاری در صنعت مرتبط، مهارت های تخصصی و دانش فنی می باشد.
دستاوردها: موفقیت ها و دستاوردهای گذشته اعضای تیم را ذکر کنید. این می تواند شامل پروژه های قبلی، استارت آپ های قبلی، مقالات تحقیقاتی، جوایز و تقدیرنامه های دریافت شده و هر دستاورد دیگری باشد.
نقش ها و مسئولیت ها: نقش و مسئولیت های هر یک از اعضای تیم در پروژه را توضیح دهید. نحوه مشارکت هر فرد در اهداف و استراتژی های استارتاپ شما را بیان کنید.
تعامل و همکاری: توضیح دهید که چگونه اعضای تیم با یکدیگر به شیوه ای هماهنگ و مشارکتی کار می کنند. نشان دهید که تیم شما چقدر بر تعامل، ارتباطات سالم و روحیه همکاری متمرکز است.
هدف از عملکرد تیم در عرشه پیچ این برای افزایش اعتماد و اطمینان مخاطبان برای همکاری با تیم شما و نشان دادن این است که تیم شما تجربه، تخصص و دستاوردهای قابل قبولی برای دستیابی به اهداف دارد. دارم شروع میکنم وجود دارد
نمایش محصولات:
در ارائه خود، باید به جزئیات فنی، عملکرد محصول بروید و توضیح دهید که چگونه این محصول نیازهای مشتری را برآورده می کند.
مشکلات و نیازهای مشتری:
این بخش باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد و نیازهای بازار هدف را برآورده سازد تا حس رضایت و رضایت در مشتری ایجاد شود. نه تنها از این به بعد از محصول خود استفاده کنیم بلکه دیگران را به استفاده از آن تشویق کنیم و ناخواسته تبلیغ کننده محصول خود باشیم و این چرخه روز به روز بزرگتر و بزرگتر می شود.
راه حلی که برای حل مشکلات در هر مشکل مطرح شده ارائه می دهید، طرح پرسش ها و نگرانی ها است، اما مهمتر از آن حل و فصل و نگرانی پس از طرح مشکل است.
برنامه ریزی و اهداف شرکت:
در مورد فواید برنامه ریزی در هر کاری زیاد شنیده ایم و گاهی اوقات نتیجه داشتن برنامه و هدف گذاری صحیح را به صورت مستقیم یا غیرمستقیم تجربه کرده ایم، پس نباید مانند سایر قسمت ها از این قسمت غافل شوید.
بازار هدف :
ابتدا باید مشخص کنید که کدام گروه ها و بازارهای هدف را انتخاب کرده اید و چگونه توانسته اید نیازها و مشکلات آنها را شناسایی کنید. بیان کنید که چگونه محصول یا خدمات شما برای این بازار هدف جذاب خواهد بود. برای چه کسانی مفید است و چه نیازهایی را برطرف می کند؟
استراتژی بازاریابی: نحوه برنامه ریزی برای بازاریابی و جذب مشتریان به سمت محصول یا خدمات خود را توضیح دهید. همچنین مشخص کنید که از چه روش های تبلیغاتی، بازاریابی دیجیتال، روابط عمومی یا سایر تکنیک ها استفاده خواهید کرد.
اندازه گیری بازار هدف:
توضیح دهید که بازار هدف شما چقدر بزرگ است و چه بخشی از کل جمعیت مشتریان را شامل می شود. ارائه آمار و ارقام می تواند این بخش را تقویت کند.
الگوها و روندهای رفتاری: مشخص کنید که مشتریان هدف شما چه الگوهایی در فرآیند خرید و استفاده از محصول یا خدمات شما دارند. آیا رفتار آنها تغییر می کند؟ آیا مشتریانی که قبلاً از شما خرید کرده اند به عنوان مشتری مکرر عمل می کنند؟
مزایا و مزایا برای بازار هدف:
بیان کنید که محصول یا خدمات شما چه مزایایی را به بازار هدف شما ارائه می دهد. تمرکز بر نقاط قوت و تفاوت شما با رقبایتان می تواند موثر باشد.
نیازهای واقعی مشتری:
توضیح دهید که مشکلات و نیازهای واقعی مشتریان هدف شما چیست و چگونه محصول یا خدمات شما می تواند به حل این مشکلات کمک کند. این بخش باید به مشتریان نشان دهد که شما درک عمیقی از نیازهای آنها دارید.
ترجیحات مشتری:
راه ها و کانال هایی را که مشتریان هدف شما برای دریافت محصول یا خدمات شما ترجیح می دهند، شرح دهید. آیا آنها به صورت آنلاین خرید می کنند یا ترجیح می دهند از فروشگاه های فیزیکی بازدید کنند؟
با تهیه این موارد می توانید عرشه پیچ بازار هدف خود را بشناسید و از مشتریان بازخورد بگیرید.
مزیت رقابتی:
توضیح دهید که چگونه مزیت های رقابتی شما نسبت به رقبا و رقابت در بازار می تواند مشتریان را جذب کند و کسب و کار شما را موفق کند.
این باید نشان دهد که محصول شما چقدر با سایر رقبا متفاوت است و چگونه می تواند بهترین گزینه برای مشتریان باشد.
فناوری و نوآوری: توضیح دهید که چگونه فناوری، روش ها و نوآوری مورد استفاده در محصول یا خدمات شما مزیت رقابتی شما را تشکیل می دهد و شما را از سایر رقبا متمایز می کند.
استراتژی بازاریابی: توضیح دهید که چگونه استراتژی بازاریابی شما را از رقبای خود متمایز می کند. می توان به استفاده از روش های جدید بازاریابی، تحلیل رقبا و بازار، تجربه کاربری برتر و استفاده از شبکه های اجتماعی و رسانه های دیجیتال اشاره کرد.
قدرت تامین و زنجیره تامین: توضیح دهید که چگونه دسترسی به منابع و مواد خام، کار با تامین کنندگان قوی و بهینه سازی زنجیره تامین شما را در برابر رقبا قوی و انعطاف پذیر می کند.
مزیت هزینه: توضیح دهید که چگونه بهره وری بالا، کاهش هزینه های تولید، کارایی منابع و بهینه سازی فرآیند عملیاتی به شما امکان می دهد محصولات یا خدمات خود را با قیمت رقابتی ارائه دهید.
علاوه بر این، در عرشه پیچ شما می توانید مثال ها، آمارها، داستان های موفقیت آمیز را ذکر کنید و مزیت های رقابتی خود را مستند کنید تا به خوانندگان اعتماد بیشتری نسبت به موفقیت خود در بازار بدهید.
مدل تجاری :
باید توضیح دهد که چگونه محصول شما سودآور است و چگونه درآمد ایجاد می کند
توضیحات محصول یا خدمات: توضیح دهید که محصول یا خدمات شما چیست و چگونه نیازها و مشکلات مشتری را برطرف یا برآورده می کند. نحوه برتری یا نوآوری محصول یا خدمات شما را بیان کنید.
ساختار درآمد: نحوه کسب درآمد از مشتریان را توضیح دهید. می توانید به مدل فروش مستقیم، اشتراک، تبلیغات یا سایر روش های درآمدزایی مرتبط با کسب و کار خود مراجعه کنید.
برنامه ریزی مالی و درخواست سرمایه گذاری:
شما باید اهداف و برنامه های خود را تا حدی که سرمایه گذار تشویق به سرمایه گذاری می شود مشخص کنید و تا حد امکان در این قسمت با اعداد دقیق صحبت کنید.
تجزیه و تحلیل هزینه-درآمد: توضیح دهید که چگونه استفاده از سرمایه افزایش یافته برای توسعه و رشد استارتاپ شما در نظر گرفته شده است و چگونه منجر به افزایش درآمد و کاهش هزینه می شود.
پیش بینی مالی: برنامه ریزی مالی آینده را با استفاده از پیش بینی های درآمد، هزینه و سود کاوش کنید. این شامل تجزیه و تحلیل درآمد فروش مورد انتظار، هزینه های عملیاتی، هزینه های بازاریابی، مانده نقدی و سود ناخالص است.
نیازهای سرمایه گذاری: تعیین نیازهای سرمایه گذاری در زمینه هایی مانند تحقیق و توسعه، تولید، بازاریابی و رشد سازمانی برای دستیابی به اهداف استارتاپ.
ریسک و بازده: ریسکهای سرمایهگذاری در استارتآپ خود را توضیح دهید و در عین حال بازدههای احتمالی را توضیح دهید. بررسی کنید که چگونه با استفاده از سرمایه اهرمی ریسک ها کاهش می یابد و بازده افزایش می یابد.
ساختار سرمایه: توضیح دهید که سرمایه جذب شده چگونه توزیع می شود و چه سهامدارانی در استارتاپ شما حضور دارند. توضیح دهید که چگونه سرمایه گذاری جدید می تواند به ساختار سرمایه و ارزش استارتاپ شما بیافزاید.
نقدینگی: بررسی کنید که چگونه سرمایه جذب شده برای رفع نیازهای نقدی شرکت، جذب کارکنان استراتژیک و سرمایه گذاری بر روی فرصت های رقابتی استفاده می شود.
توجه داشته باشید که هر استارت آپی ممکن است نیازها و مسائل مالی خاص خود را داشته باشد، بنابراین می توانید با توجه به شرایط خاص استارتاپ خود، عناصر مرتبط و مرتبط را به Pitch Deck اضافه کنید.