آشنایی با طراحی سایت وردپرسی


امروزه با پیشرفت تکنولوژی و رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات، فضای مجازی بیش از هر زمان دیگری در زمینه های مختلف از جمله تبادل اطلاعات، آموزش و کسب و کار قدرتمندتر شده است. یکی از مهم ترین نیازهای این گونه ارتباطات، داشتن بستری مناسب و با کاربری آسان است. یکی از این پلتفرم ها وب سایت ها و اپلیکیشن ها هستند. تعداد کمی از کسب و کارها می توانند بدون داشتن وب سایت حرفه ای با همتایان خود رقابت کنند. طراحی سایت یک زمینه بزرگ و پیچیده است و راه های مختلفی برای ایجاد و طراحی وب سایت وجود دارد. یکی از ساده ترین و سریع ترین این روش هاست طراحی سایت با وردپرس در این زمینه بیشتر بحث خواهیم کرد.

ساخت سایت وردپرس به صورت کاملا استاندارد و اصولی

معرفی وردپرس

در گذشته طراحی وب سایت کاری کاملا حرفه ای و زمان بر بود و نیاز به تخصص کامپیوتر و برنامه نویسی داشت. به تدریج با ایجاد سیستم های مدیریت محتوا (cms) مانند جوملا و وردپرس، امکان طراحی و مدیریت سایت برای افراد بیشتری فراهم شد. البته به دلیل امکانات بیشتر در وردپرس، این سیستم مدیریت محتوا نسبت به سایر سیستم ها محبوبیت بیشتری دارد.

طبق آمار اخیر، حدود 40 درصد از سهم بازار شامل سایت های وردپرسی است. روزانه بیش از 500 سایت از وردپرس ایجاد می شود، در حالی که در سایر پلتفرم ها روزانه حدود 80 سایت طراحی می شود. نسبت بالایی از سایت های فروشگاهی نیز به آن تعلق دارند طراحی سایت با وردپرس و- برای استفاده از وردپرس باید آخرین نسخه وردپرس را دانلود کرده و در هاست خود آپلود کنید. مراحل بعدی نصب وردپرس بر روی هاست، انتخاب یا بارگذاری قالب مورد نظر، درج محتوای تست و در نهایت جایگزینی این محتوا با محتوای اصلی سایت است. تمامی این مراحل را می توان در یک روز انجام داد که باعث افزایش سرعت کار و کاهش هزینه ها می شود طراحی سایت با وردپرس خواهد بود.

آمار استفاده از سیستم های مدیریت محتوا در سال 2021

قالب ها و افزونه های وردپرس

از آنجایی که وردپرس در بین طراحان وب سایت بسیار محبوب است، هر روز تم های جدید و رایگان زیادی به لیست قالب های وردپرس اضافه می شود. این قالب ها برای انواع سایت ها اعم از فروشگاهی، آموزشی، شرکتی و غیره مناسب هستند. قالب ها علاوه بر اینکه با اهداف خاصی طراحی می شوند، به تدریج با گرافیک و ظاهری جذاب وارد بازار می شوند.

در ادامه بخوانید :   چند ترفند آش‍‍‍پزی که غذاهاتو خیلی خوشمزه میکنه! | نکاتی درباره چند افزودنی کاربردی

با این حال، برخی از مشاغل به ویژگی های خاصی در سایت خود نیاز دارند. به همین دلیل توسعه و ساخت افزونه های مختلف در زمینه وردپرس مشتریان خود را دارد. لازم به ذکر است که در حال حاضر سایت اصلی وردپرس بیش از بیست هزار افزونه رایگان با کارکردهای متنوع در اختیار کاربران خود قرار داده است. اکثر این مکمل ها تمام نیازهای کاربران را برآورده می کنند. برخی از این افزونه ها نیز با دریافت هزینه ای برای ارائه خدمات اضافی، نسخه پیشرفته را برای مشتریان خود فعال می کنند.

از جمله مهم ترین مکمل ها برای تقریبا طراحی سایت با وردپرس پلاگین های امنیتی و سازندگان سایت مانند Elementor یا Visual Composer مورد نیاز هستند. برای ایجاد فرم تماس و همچنین بهبود سئوی سایت به پلاگین فرم تماس 7 و yoast seo نیاز است. برای سایت‌های فروشگاهی که از مهم‌ترین سایت‌ها در حوزه کسب‌وکار هستند، WooCommerce افزونه ضروری است.

علاوه بر تمامی امکاناتی که به کاربران وردپرس ارائه می شود، طراحان سایت متخصص در زمینه برنامه نویسی قادر خواهند بود با افزودن کدهای سفارشی، ظاهر یا عملکرد قالب های وردپرس را بهبود بخشند. به آن دلیل طراحی سایت با وردپرس به سرعت رشد می کند.

مخزن افزونه های رایگان وردپرس

مزایای طراحی سایت با وردپرس

طراحی سایت با وردپرس به دلایل زیادی گسترش می یابد. از مهمترین مزایای استفاده از وردپرس که افراد را به استفاده از آن ترغیب می کند می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان یا به اصطلاح متن باز است و برای استفاده از آن نیازی به پرداخت هیچ هزینه ای ندارید.
  • هرکسی بدون داشتن کوچکترین دانش برنامه نویسی می تواند با این پلتفرم یک وب سایت ایجاد کند.
  • وردپرس توسط بسیاری از کاربران در سراسر جهان استفاده می شود.
  • سئوی سایت نیز با کمک افزونه های کاربردی به راحتی قابل انجام است.
  • امکان ویرایش و طراحی اکثر عناصر صفحه به دلیل انعطاف پذیری بالای این سیستم مدیریت محتوا امکان پذیر است.
در ادامه بخوانید :   جدیدترین متدهای آموزش پاکسازی پوست

علاوه بر این وجود کتابخانه های عالی برای استفاده از افزونه های رایگان وردپرس یکی از مهمترین مزیت های طراحی وب سایت با وردپرس است.

آشنایی با ظاهر و ظاهر پنل مدیریت محتوای وردپرس

معایب طراحی سایت وردپرسی

با وجود تمام ویژگی های مثبتی که وردپرس دارد، به دلایلی نتوانسته نظر برخی از طراحان سایت را به خود جلب کند. وردپرس دارای معایبی نیز می باشد که در ادامه توضیح داده خواهد شد:

  • سرعت سایت های وردپرسی کمتر از سایت های دیگر است. البته برای رفع این مشکل افزونه ها و تدابیری در نظر گرفته شده است که استفاده از آنها باعث بهبود سرعت بارگذاری صفحات می شود. البته لازم به ذکر است که نصب بیش از حد افزونه ها یکی از مهم ترین دلایل کاهش سرعت سایت های وردپرسی است.
  • سایت های وردپرس اولین انتخاب هکرها برای خرابکاری هستند. اولین دلیل این امر محبوبیت وردپرس در بین کاربران است. یکی از مهم ترین دلایل این مشکل دسترسی عمومی به کدهای افزونه و کتابخانه ها است. به این ترتیب، یافتن یک نقص امنیتی برای هکرها دشوار نخواهد بود. یکی از بهترین راه ها برای حل این مشکل استفاده از قالب ها و افزونه های معتبر و انجام اقدامات امنیتی مناسب مانند رمزگذاری قوی و استفاده از افزونه های امنیتی است.
  • سایت های وردپرس برای استفاده عمومی هستند. تبلیغات به این معناست که می‌توان چندین سایت مشابه سایت شما طراحی و راه‌اندازی کرد. زیرا بیش از 90 درصد قالب های مورد استفاده در سایت های وردپرسی از پیش ساخته و طراحی شده اند تا نیازهای بسیاری از کاربران را برآورده کنند.
در ادامه بخوانید :   کسب درآمد از طریق نوشتن (نویسندگی یک شغل پولساز و جذاب)

نتیجه

وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا است که به سرعت در حال گسترش و بهبود ویژگی های آن است. با در نظر گرفتن تمام نکات برای طراحی سایت با وردپرس با این اوصاف، می توان نتیجه گرفت که استفاده از وردپرس برای راه اندازی یک کسب و کار کوچک و متوسط ​​کاملاً منطقی و مقرون به صرفه است. اما لازم به ذکر است که اگر قصد دارید کاملا سلیقه خود را در ظاهر سایت اعمال کنید و امکانات ویژه و ایده های جدیدی در ذهن داشته باشید، وردپرس به طور کامل پاسخگوی نیاز شما نیست. البته امکان ساخت یک قالب خاص برای سایت وردپرسی وجود دارد اما بهترین گزینه در چنین مواقعی ایجاد یک سایت حرفه ای با کدنویسی تخصصی است.

کی گروپ در زمینه طراحی حرفه ای وب سایت و تولید محتوا به افراد و سازمان های مختلف مشاوره و آموزش می دهد، پس با ما در تماس باشید.

نوشته‌های مشابه